Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 10 mins
Type de repas:
sauces et condiments
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A quick and easy salsa that can be used to flavour meals without excess sodium, fat or sugar.
Ingrédients
Directives
- Chop up everything chunky and mix in a large pot.
- Crush the garlic in the pot, heat on a medium heat for about 10 minutes.
- Note: this can be frozen for later use. You can also add green and red capsicum to the mix for some extra sweetness.
32 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
I'll have to try this one!...is there some kind of liquid you can put in to make it like store bought salsa?
24 juin 17 par le membre: jasminsalter
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As I don't like it too spicy, I'd put in capsicum instead of jalapenos.
25 mai 15 par le membre: Julz_007
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 26 calories dans 1 portion de Salsa.
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Répartition Calorique: 6% gras, 80% glu, 14% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
108 kj
1%
26 kcal
Gras
0,21g
0%
Gras Saturés
0,045g
0%
Gras Monoinsaturés
0,047g
Gras Polyinsaturés
0,137g
Glucides
5,94g
2%
Sucre
3,06g
3%
Fibre
1,4g
Protéine
1,01g
2%
Sel
0,01g
0%
Cholestérol
0mg
Potassium
234mg
12%
Répartition Calorique:
Glucide (80%)
Gras (6%)
Protéine (14%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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