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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
45 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: michellekkt

Enchilada Stuffed Zucchini

Low carb Mexican dish.

Ingrédients

Directives

  1. Wash zucchini and cut in half lengthwise. Using a melon baller or teaspoon scoop out the inside flesh leaving about 1/4 to 3/8" all around making a little "boat".
  2. Chop the scooped out zucchini and the green onions and set aside.
  3. Brown the ground beef and drain well. Add all the spices, zucchini, green onions, and enchilada sauce and simmer all together for 30 minutes on low to low-medium heat. Stir occasionally.
  4. Preheat your oven to 350 °F (175 °C).
  5. Place your prepared zucchini in a 7x11" or 9x13" cake pan lined with foil and sprayed with cooking spray. Drain the meat sauce slightly saving any liquid. Scoop 1/4 to 1/3 cup of the meat mixture. Pour any remaining meat and sauce around the zucchini in the pan. Top with cheese and cover with foil.
  6. Bake at for 30 minutes.
  7. Serve hot with sour cream, salsa, black olives, or other low carb choices.
65 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This was an amazing dish!However I think there is a typo for the paprika and chilli powder... It was a bit too spicy and I loveeee spice.... Next time i will do a tsp instead of a tbsp!
user vote
19 août 14 par le membre: Cat Harristocrat

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 338 calories dans 1 portion de Enchilada Stuffed Zucchini.
Répartition Calorique: 57% gras, 15% glu, 28% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1413 kj
17%
338 kcal
Gras
21,84g
31%
Gras Saturés
10,56g
53%
Gras Trans
0,707g
Gras Monoinsaturés
7,714g
Gras Polyinsaturés
0,954g
Glucides
13,02g
5%
Sucre
4,62g
5%
Fibre
4,2g
Protéine
24,33g
49%
Sel
2,24g
37%
Cholestérol
81mg
Potassium
864mg
43%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(338 cal)
17% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (15%)
 
Gras (57%)
 
Protéine (28%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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