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Strawberry Bread
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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
1 h
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
desserts
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Bippi
Strawberry Bread
This quick no cholesterol bread makes a tasty treat that you be able to enjoy without feeling guilty.
Ingrédients
1/4 tsp kosher salt
1 1/2 tsps baking powder
1/2 cup egg substitute
1/2 tsp baking soda
1 tasse sugar
1/2 tasse extra virgin olive oil
2 cups all purpose flour
1/2 cuillère à café cinnamon
1 1/2 cups strawberries, sliced
Directives
Place the strawberries in a medium bowl and mix in sugar.
Preheat oven to 350 °F (175 °C). Line an 8x4x2 1/2" pan with parchment paper and set aside.
In a large bowl, combine the flour, baking powder, baking soda, salt, and cinnamon. Make a well in the center and set aside.
Whisk in the egg substitute and the olive oil into the bowl with the strawberry mixture.
Add the strawberry mixture all at once to flour mixture. Stir just until moistened (the batter will be lumpy).
Pour the batter into the pan with the parchment paper.
Bake for 60 minutes. Check the bread after the first 30 minutes and cover with aluminum foil to prevent over browning. Use a wooden toothpick inserted near the center to make sure it's done (the toothpick should come out clean). Gently remove loaf from pan and cool on a wire rack for at least 10 minutes before slicing.
17 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
I really enjoyed the Strawberry Bread.
15 juil. 14 par le membre:
M2C
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 223 calories dans 1 portion de Strawberry Bread.
Répartition Calorique:
36% gras
, 58% glu, 6% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
934 kj
11%
223 kcal
Gras
9,07g
13%
Gras Saturés
1,246g
6%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
6,576g
Gras Polyinsaturés
0,98g
Glucides
33,17g
13%
Sucre
18,29g
20%
Fibre
1,1g
Protéine
3,14g
6%
Sel
0,40g
7%
Cholestérol
0mg
Potassium
75mg
4%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(223 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (58%)
Gras (36%)
Protéine (6%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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