Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 4 h
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Paleo friendly recipe. Great for leftovers.
Ingrédients
Directives
- Chop all the vegetables into bite size pieces.
- Brown the chopped vegetables in the olive oil over high heat.
- Layer the vegetables in your slow cooker.
- In a bowl mix the rest of the ingredients, then pour over the vegetables.
- Cook on low for 5-6 hours or on high for 3-4 hours.
- Note: freeze in meal size containers.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 89 calories dans 1 portion de Ratatouille.
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Répartition Calorique: 53% gras, 38% glu, 9% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
371 kj
4%
89 kcal
Gras
5,66g
8%
Gras Saturés
0,801g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,962g
Gras Polyinsaturés
0,676g
Glucides
9,08g
3%
Sucre
4,4g
5%
Fibre
3,6g
Protéine
2,08g
4%
Sel
0,09g
2%
Cholestérol
0mg
Potassium
333mg
17%
Répartition Calorique:
Glucide (38%)
Gras (53%)
Protéine (9%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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