Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: rrobinson

Teriyaki Chicken

Sensational chicken that's great on top of rice, or shredded and mixed in with a Napa cabbage salad.

Ingrédients

Directives

  1. Mix last 5 ingredients in a bowl to form a marinade.
  2. Place chicken pieces in marinade and refrigerate overnight.
  3. Grill or bake to preferred tenderness.
1517 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
has anyone tried substituting Braggs liquid aminos for soy sauce in recipes? It's amazing!!!
user vote
02 avr. 19 par le membre: ValerieGoodin
This recipe was featured as Gluten Free in an email from FatSecret. Soy Sauce, including Shoyu listed in this recipe, is NOT Gluten Free. To make this recipe gluten free a gluten free soy sauce must be used, like Tamari Gluten Free Soy Sauce. Source: wife with gluten allergy.
user vote
30 juin 13 par le membre: Luciendar21
Very easy meal...usually have the ingredients on hand. Used the low sodium soy sauce taste was awesome!
user vote
19 avr. 13 par le membre: R2Reed
Boiled sauce down separately to thicken, turned out great.
user vote
20 août 12 par le membre: jshall49
I used teriyaki sauce instead of soy and chicken thighs because they were on sale. I also made into grilled chicken kabobs with red pepper and canned pineapple cubes (which I used for the juice). Several modifications but the end result was yummy. Will def make again this summer.
user vote
18 juin 12 par le membre: Benbo
this gets a "1" because it is a feature recipe for "gluten free". the ingredients should list "gluten free soy sauce" (kikkoman's is great! better tasting than regular soy).
user vote
01 mai 12 par le membre: GOODCHICK
Be sure to use gluten-free soy sauce, most contain wheat.
user vote
26 avr. 12 par le membre: kay775
very tasty
user vote
21 déc. 11 par le membre: LTAntrax
Great and easy marinade. I sliced the chicken and put it in a spinach wrap with low cal cole slaw for a crush.. Awesome!
user vote
06 déc. 11 par le membre: DaynaGal
Soy sauce is not gluten-free. Use Tamari instead.
user vote
19 oct. 11 par le membre: tsp-art
1 à 10 sur 25 Suivant

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: Barbarabzm
Recette de petit-déjeuner délicieuse, rapide et facile.
par le membre: Kylijules
Dessert moelleux, délicieux et peu calorique.
par le membre: Choupi3ve
Simple et facile à réaliser.
par le membre: GenialeGenia
Délicieux et facile à préparer.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 330 calories dans 1 portion de Teriyaki Chicken.
Répartition Calorique: 9% gras, 19% glu, 72% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1379 kj
16%
330 kcal
Gras
3,08g
4%
Gras Saturés
0,798g
4%
Gras Trans
0,06g
Gras Monoinsaturés
0,729g
Gras Polyinsaturés
0,714g
Glucides
15,16g
6%
Sucre
10g
11%
Fibre
0,6g
Protéine
56,95g
114%
Sel
4,88g
81%
Cholestérol
137mg
Potassium
803mg
40%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(330 cal)
16% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (19%)
 
Gras (9%)
 
Protéine (72%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.