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Whole Wheat Cranberry Nut Muffins
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Rendements:
12 portion(s)
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Paperback_Suicide
Whole Wheat Cranberry Nut Muffins
My favorite on the run treat, a whole wheat muffin made with walnuts and cranberries.
Ingrédients
3/4 tasse lowfat milk
1 large egg
1 cuillère à café cinnamon
1/2 cuillère à café nutmeg
1/2 cuillère à café salt
1/3 cup unsweetened apple sauce
2/3 tasse dried cranberries
2/3 tasse, hachée walnuts
3 tsps baking powder
1/2 tasse white sugar
2 tasses whole wheat flour
Directives
Heat oven to 400 °F (200 °C). Grease bottoms only of 12 muffin cups or line with baking cups.
In a medium bowl, combine flours, sugar, baking powder and salt; mix well.
In a small bowl, combine milk, applesauce and egg; blend well.
Add dry ingredients all at once; stir just until dry ingredients are moistened (batter will be lumpy.)
Fill cups 2/3 full. Bake for 20 to 25 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean.
Cool for 1 minute before removing from pan. Serve warm.
49 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
1/2 splenda instead and no walnuts bring calories to 153 and carbs to 24.21 not bad
24 juin 10 par le membre:
moe105
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 189 calories dans 1 portion de Whole Wheat Cranberry Nut Muffins.
Répartition Calorique:
24% gras
, 68% glu, 9% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
793 kj
9%
189 kcal
Gras
5,17g
7%
Gras Saturés
0,692g
3%
Gras Monoinsaturés
0,82g
Gras Polyinsaturés
3,278g
Glucides
33,04g
13%
Sucre
14,48g
16%
Fibre
1,6g
Protéine
4,22g
8%
Sel
0,28g
5%
Cholestérol
18mg
Potassium
215mg
11%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(189 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (67%)
Gras (24%)
Protéine (9%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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