Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Scrambled eggs with onion, bacon, mushrooms and cheddar.
Ingrédients
Directives
- Slice bacon into small pieces and sauté in small frying pan sprayed with cooking spray, like Pam.
- When bacon is starting to get crispy, add onions and mushrooms.
- As ingredients are starting to cook, add white cooking wine.
- Season with garlic salt.
- Beat eggs with mixer or fork then add to sauteed bacon, onions and mushrooms.
- Add cheese, slicing into small pieces scattered over the eggs.
- Turn eggs is spatula to cook thoroughly. Serve promptly.
89 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Ug, who wants to think before they wake up. Simple enough to make.
11 juil. 13 par le membre: ohsarge
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 188 calories dans 1 portion de Scrambled Eggs.
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Répartition Calorique: 68% gras, 6% glu, 26% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
787 kj
9%
188 kcal
Gras
14,09g
20%
Gras Saturés
5,249g
26%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
5,452g
Gras Polyinsaturés
1,567g
Glucides
2,73g
1%
Sucre
1,67g
2%
Fibre
0,4g
Protéine
12,11g
24%
Sel
0,62g
10%
Cholestérol
294mg
Potassium
198mg
10%
Répartition Calorique:
Glucide (6%)
Gras (68%)
Protéine (26%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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