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Rendements:
2 portion(s)
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
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par le membre: lsirrine

Scrambled Eggs

Scrambled eggs with onion, bacon, mushrooms and cheddar.

Ingrédients

Directives

  1. Slice bacon into small pieces and sauté in small frying pan sprayed with cooking spray, like Pam.
  2. When bacon is starting to get crispy, add onions and mushrooms.
  3. As ingredients are starting to cook, add white cooking wine.
  4. Season with garlic salt.
  5. Beat eggs with mixer or fork then add to sauteed bacon, onions and mushrooms.
  6. Add cheese, slicing into small pieces scattered over the eggs.
  7. Turn eggs is spatula to cook thoroughly. Serve promptly.
89 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Ug, who wants to think before they wake up. Simple enough to make.
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11 juil. 13 par le membre: ohsarge

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 188 calories dans 1 portion de Scrambled Eggs.
Répartition Calorique: 68% gras, 6% glu, 26% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
787 kj
9%
188 kcal
Gras
14,09g
20%
Gras Saturés
5,249g
26%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
5,452g
Gras Polyinsaturés
1,567g
Glucides
2,73g
1%
Sucre
1,67g
2%
Fibre
0,4g
Protéine
12,11g
24%
Sel
0,62g
10%
Cholestérol
294mg
Potassium
198mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(188 cal)
9% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (6%)
 
Gras (68%)
 
Protéine (26%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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