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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
Note:
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par le membre: janican71

Roasted Summer Vegetables

A mix of my favorites veggies with a touch of olive oil.

Ingrédients

Directives

  1. Chop all vegetables into 1" cubes and mix together and pre-heat oven to 475 °F (250 °C).
  2. Chop garlic into small pieces mix into vegetables.
  3. Drizzle olive oil over vegetables.
  4. Add black pepper and cayenne pepper (optional).
  5. Toss vegetables and place into medium roaster.
  6. Roast for 30-40 minutes or until vegetables are tender. Toss every ten minutes so they don't scorch.
  7. Serve hot, either alone or over rice.
158 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
wow, gonna try it now... as soon as I work out what an eggplant is .... hmmmm
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14 sept. 08 par le membre: misspiggy84
There's a LOT of veggies there - probably a whole days worth in one meal and only 90 calories? Plus an extra bonus of 6g of fiber and I love roasted veggies.
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14 sept. 08 par le membre: eyestorm2443
This is great alone or as a meal over brown rice. The peppers give it a sweetness for when you need something to curb those cravings.
user vote
14 sept. 08 par le membre: janican71

     
 

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Sain, savoureux et faible en calories.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 90 calories dans 1 portion de Roasted Summer Vegetables.
Répartition Calorique: 35% gras, 54% glu, 11% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
378 kj
5%
90 kcal
Gras
3,97g
6%
Gras Saturés
0,584g
3%
Gras Monoinsaturés
2,526g
Gras Polyinsaturés
0,643g
Glucides
13,78g
5%
Sucre
6,52g
7%
Fibre
6,1g
Protéine
2,81g
6%
Sel
0,03g
0%
Cholestérol
0mg
Potassium
608mg
30%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de VQR*
(90 cal)
4% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (54%)
 
Gras (35%)
 
Protéine (11%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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