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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
50 mins
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: cbella

Tuscan Scrambled Eggs

Scrambled eggs with yellow onion and plum tomatoes.

Ingrédients

Directives

  1. Heat olive oil on medium heat in a non-stick skillet.
  2. Add the onions and cook until translucent, just starting to turn golden in color, about 6 minutes.
  3. Add the tomatoes and cook over low heat until the liquid evaporates, about 40 minutes.
  4. Whisk the eggs in a bowl until well blended. Season with a little salt and pepper.
  5. Add the eggs to the tomato and cook over medium heat, stirring constantly, and scraping from the bottom with a wooden spoon.
  6. Remove from heat as soon as the eggs begin to set, but are still moist, about 3 minutes.
  7. Turn out onto a serving plate. Serve immediately.
359 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I add Capsicum and Garlic, and use virgin coconut oil instead of virgin Olive Oil. I also use a teaspoon of Amul Butter to enhance flavour.
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23 août 14 par le membre: B B Chan
Love it! So did my family...I added a little green pepper and ham!
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25 janv. 13 par le membre: Myrna Louise
what is one serving? just curious? these sound Glorious :o), but obviously 244cal in the whole recipe? anyone know how many grams the serving is?
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25 févr. 11 par le membre: cumberger72
Thanks for the recipe- going to lighthen this up a bit by only using egg whites
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29 janv. 11 par le membre: 28LBs2Go
Have made this recipe before I started the GI diet. Glad to see it here.
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02 janv. 11 par le membre: KATHYxCOOKIE
Good for lunch or dinner on the GI diet.
user vote
12 déc. 10 par le membre: oceanroses
This sounds wonderful, I can't wait to try it--Maybe Sunday Breakfast!
user vote
23 sept. 10 par le membre: David1211

     
 

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petit-déjeuner

Recettes plus Récentes

par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.
par le membre: TsiporaElbeze
Une saveur délicieusement gourmande, parfaite avec un verre de lait.
par le membre: sianne83
Savoureux, sain et humide.
par le membre: nath102
Recette délicieuse, facile et simple.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 244 calories dans 1 portion de Tuscan Scrambled Eggs.
Répartition Calorique: 65% gras, 17% glu, 18% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1019 kj
12%
244 kcal
Gras
17,92g
26%
Gras Saturés
3,804g
19%
Gras Monoinsaturés
10,332g
Gras Polyinsaturés
2,321g
Glucides
10,46g
4%
Sucre
6,26g
7%
Fibre
2,4g
Protéine
11,15g
22%
Sel
0,38g
6%
Cholestérol
317mg
Potassium
522mg
26%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(244 cal)
12% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (17%)
 
Gras (65%)
 
Protéine (18%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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