Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Too Many Notes

Spice-Rubbed Pork Chops

The rub seals in the juices to keep the pork chops moist and tender.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat broiler and coat broiler pan with cooking spray.
  2. In a small bowl, combine chili powder, sugar, cumin and garlic powder. Add Worcestershire sauce and stir until paste forms.
  3. Rub paste onto both sides of each pork chops (four 1/2" thick chops), place on prepared pan and broil 4 minutes on each side until inside is no longer pink.
  4. Serve with string beans drizzled with fresh lemon juice.
  5. Note: try the rub on steaks and chicken, too!
134 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Thoroughly enjoyed it even though a bit dry as my chops were boneless and not quite 1/2". Next time will do 3 minutes each side. Used fresh garlic and a bit of sea salt and fresh ground pepper.
user vote
21 déc. 14 par le membre: pjk46
I usually never add sauces to my steak..i like it as it comes, but this rub was georgous.. i thoughorly enjoyed it and so did my husband. which surprised me too...Thankyou..
user vote
17 sept. 11 par le membre: nannysharon
my boyfriend loved it
user vote
04 sept. 09 par le membre: chekeebee
It was okay. Not my favorite pork dish but it's just a matter of taste.
user vote
04 juin 09 par le membre: carmelly
This rub ROCKS! The seasoning was so great. Thank you, will use again and again and again... :)
user vote
23 janv. 09 par le membre: JLM83

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: loup1887
Parfaits pour une collation ou un dessert, ils sont un favori intemporel.
par le membre: le Tido
Doux, léger et délicieux.
par le membre: Roxannedieu
Sa croûte dorée contraste avec l'intérieur tendre et rempli de légumes, offrant un d&# ...
par le membre: comorgane
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 269 calories dans 1 portion de Spice-Rubbed Pork Chops.
Répartition Calorique: 30% gras, 21% glu, 48% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1124 kj
13%
269 kcal
Gras
9,2g
13%
Gras Saturés
2,973g
15%
Gras Trans
0,095g
Gras Monoinsaturés
3,534g
Gras Polyinsaturés
0,768g
Glucides
14,57g
6%
Sucre
5,04g
6%
Fibre
5g
Protéine
32,98g
66%
Sel
0,94g
16%
Cholestérol
81mg
Potassium
1038mg
52%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(269 cal)
13% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (22%)
 
Gras (30%)
 
Protéine (48%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.