Temps de Préparation: 20 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: JTreyger
Asian Cabbage Slaw
Fresh cole slaw with an Asian flavor.
Ingrédients
Directives
- In a large bowl make the sauce. Whisk together sugar, ginger, garlic, soy sauce, rice wine (mirin), sesame oil, lemon juice, rice vinegar and chili garlic sauce like Huy Fong brand.
- Next, add the vegetables. Add cole slaw mix, julienned carrots, sliced onion, and julienned peppers and toasted sesame seeds.
- Mix together, refrigerate and enjoy.
71 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
I made this slaw today to go with BBQ ribs tomorrow. It is delicious and will be a great side to go with spicy ribs or chicken. Will probably be even better tomorrow after all the flavors blend.
28 mai 11 par le membre: HealthyBabs
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I read a suggestion that you can heat up the leftovers, add some protein, and put it over pasta or rice
05 mars 11 par le membre: FSF
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Healthy and you can eat a lot of it guilt free...can't go wrong with that!
22 juin 10 par le membre: JTreyger
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 88 calories dans 1 portion de Asian Cabbage Slaw.
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Répartition Calorique: 33% gras, 56% glu, 11% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
367 kj
4%
88 kcal
Gras
3,25g
5%
Gras Saturés
0,459g
2%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,21g
Gras Polyinsaturés
1,42g
Glucides
12,62g
5%
Sucre
7,89g
9%
Fibre
3,1g
Protéine
2,47g
5%
Sel
1,72g
29%
Cholestérol
0mg
Potassium
116mg
6%
Répartition Calorique:
Glucide (56%)
Gras (33%)
Protéine (11%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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