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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
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par le membre: JTreyger

Asian Cabbage Slaw

Fresh cole slaw with an Asian flavor.

Ingrédients

Directives

  1. In a large bowl make the sauce. Whisk together sugar, ginger, garlic, soy sauce, rice wine (mirin), sesame oil, lemon juice, rice vinegar and chili garlic sauce like Huy Fong brand.
  2. Next, add the vegetables. Add cole slaw mix, julienned carrots, sliced onion, and julienned peppers and toasted sesame seeds.
  3. Mix together, refrigerate and enjoy.
71 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I made this slaw today to go with BBQ ribs tomorrow. It is delicious and will be a great side to go with spicy ribs or chicken. Will probably be even better tomorrow after all the flavors blend.
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28 mai 11 par le membre: HealthyBabs
I read a suggestion that you can heat up the leftovers, add some protein, and put it over pasta or rice
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05 mars 11 par le membre: FSF
Healthy and you can eat a lot of it guilt free...can't go wrong with that!
user vote
22 juin 10 par le membre: JTreyger

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 88 calories dans 1 portion de Asian Cabbage Slaw.
Répartition Calorique: 33% gras, 56% glu, 11% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
367 kj
4%
88 kcal
Gras
3,25g
5%
Gras Saturés
0,459g
2%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,21g
Gras Polyinsaturés
1,42g
Glucides
12,62g
5%
Sucre
7,89g
9%
Fibre
3,1g
Protéine
2,47g
5%
Sel
1,72g
29%
Cholestérol
0mg
Potassium
116mg
6%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de VQR*
(88 cal)
4% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (56%)
 
Gras (33%)
 
Protéine (11%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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