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Rendements:
18 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: lusochic

Butternut Carrot Sweet Potato soup

Paleo and vegan creamy butternut squash carrot soup.

Ingrédients

Directives

  1. Heat up the oil in a large pot over medium heat. Sauté the onion and the carrot for about 3-5 minutes.
  2. Add the squash and sweet potato to the pot and pour in the vegetable broth. Add the spices and salt and bring to a boil. Once it has started to boil, reduce to a simmer and cover while allowing it to cook for about 20 minutes or until all of the veggies are very tender. Pour in the coconut milk.
  3. Using an immersion blender or regular blender, puree the vegetables until a thick, smooth consistency is reached.
  4. Serve warm and enjoy.
72 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I'm roasting the sweet potato and butternut before adding them to the carrots. This recipes calls for onions and spices but give no indication what or how much. Can you update please.
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25 avr. 17 par le membre: beautifulcollarbone

     
 

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soupes déjeuner

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par le membre: walid.issaoui1
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par le membre: Charlotte0304
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 90 calories dans 1 portion de Butternut Carrot Sweet Potato soup.
Répartition Calorique: 53% gras, 42% glu, 4% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
377 kj
5%
90 kcal
Gras
5,49g
8%
Gras Saturés
3,732g
19%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,114g
Gras Polyinsaturés
0,24g
Glucides
9,83g
4%
Sucre
3,16g
4%
Fibre
1,6g
Protéine
0,97g
2%
Sel
0,4g
7%
Cholestérol
0mg
Potassium
236mg
12%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de VQR*
(90 cal)
4% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (43%)
 
Gras (53%)
 
Protéine (4%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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