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Rendements:
1 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: bharter

Vietnamese Vermicelli Noodles

Sensational noodle bowl with grilled shrimp, grilled chicken, pork, carrots, lettuce and onion with fish sauce.

Ingrédients

Directives

  1. Grill pork and chicken and slice into narrow 2" strips, and grill shrimp on skewer, all over a charcoal grill.
  2. Boil vermicelli rice noodles for 1 minute, drain and put in large soup bowl.
  3. Add grated carrot, shredded lettuce and chopped green onion.
  4. Add grilled meat and shrimp.
  5. Serve with Vietnamese fish sauce.
41 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This is ONE SERVING? Not sure why you need shrimp AND pork AND chicken? I will try the recipe but will choose only one of those three!
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14 mars 10 par le membre: karenh2010

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 556 calories dans 1 portion de Vietnamese Vermicelli Noodles.
Répartition Calorique: 14% gras, 46% glu, 40% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2326 kj
28%
556 kcal
Gras
8,56g
12%
Gras Saturés
2,6g
13%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,235g
Gras Polyinsaturés
1,455g
Glucides
61,64g
24%
Sucre
9,43g
10%
Fibre
5g
Protéine
54,34g
109%
Sel
14,43g
241%
Cholestérol
155mg
Potassium
1129mg
56%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
28%
de VQR*
(556 cal)
28% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (46%)
 
Gras (14%)
 
Protéine (40%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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