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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: JenRuby

Low Carb Bread

Low carb flax bread.

Ingrédients

Directives

  1. Melt butter in a large bowl. Add all other ingredients and whisk together really well.
  2. Take 6 oven safe bowls, ramekins or tins, basically anything that will give you the shape and size you want.
  3. Divide batter up evenly among the 6 tins, you’ll end up with approximately 1/3 cup of batter in each tin.
  4. Bake at 350 °F (175 °C) for 20 minutes.
  5. Let them cool for a few minutes, then carefully slice each bun. Toast them to desired crispness and enjoy.
66 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Have made this recipe but limited the artificial sweetner to 1/4 tsp. Splenda Naturals (stevia). Have also cut the number of yolks and replaced each with 1 TBSP. more of flaxseed meal and 1/2 TBSP.water with good results.
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23 juil. 18 par le membre: Kazoo Man
Nice when craving bread on a low carb diet. It has the consistency of corn bread. I used a muffin tin to make these.
user vote
22 nov. 17 par le membre: zMouseHeart

     
 

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pains et produits de boulangerie déjeuner

Recettes plus Récentes

par le membre: walid.issaoui1
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: le Tido
Doux, léger et délicieux.
par le membre: loup1887
Parfaits pour une collation ou un dessert, ils sont un favori intemporel.
par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 233 calories dans 1 portion de Low Carb Bread.
Répartition Calorique: 66% gras, 15% glu, 19% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
975 kj
12%
233 kcal
Gras
17,35g
25%
Gras Saturés
8,741g
44%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
4,31g
Gras Polyinsaturés
2,428g
Glucides
9,14g
4%
Sucre
1,06g
1%
Fibre
6g
Protéine
11,29g
23%
Sel
1,20g
20%
Cholestérol
235mg
Potassium
105mg
5%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(233 cal)
12% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (15%)
 
Gras (66%)
 
Protéine (19%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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