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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: s1ze12goa1

Stuffed Peppers

Bell peppers stuffed with ground beef and quinoa.

Ingrédients

Directives

  1. Cut the top off the bell peppers and remove the seeds. Place upright in a small casserole dish with 1/2 cup water in the dish. Cover loosely with plastic wrap. Microwave for 2 minutes.
  2. Prepare quinoa as directed on the package using the beef stock.
  3. Sauté chopped onions in a skillet with olive oil. Season with salt. When tender, add the ground beef and brown. Add chopped garlic and parsley. Season well with black pepper and paprika, to taste.
  4. Add the tomato sauce and simmer a few minutes to blend the flavors. Add the cooked quinoa.
  5. Stuff the beef and quinoa mix into the bell peppers. Bake in oven at 350 °F (175 °C) for 30 minutes.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 216 calories dans 1 portion de Stuffed Peppers.
Répartition Calorique: 35% gras, 32% glu, 33% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
905 kj
11%
216 kcal
Gras
8,54g
12%
Gras Saturés
3,189g
16%
Gras Trans
0,477g
Gras Monoinsaturés
3,453g
Gras Polyinsaturés
0,729g
Glucides
17,28g
7%
Sucre
5,93g
7%
Fibre
3,4g
Protéine
18,06g
36%
Sel
1,72g
29%
Cholestérol
48mg
Potassium
439mg
22%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(216 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (32%)
 
Gras (35%)
 
Protéine (33%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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