Temps de Préparation: 30 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
Bell peppers stuffed with ground beef and quinoa.
Ingrédients
Directives
- Cut the top off the bell peppers and remove the seeds. Place upright in a small casserole dish with 1/2 cup water in the dish. Cover loosely with plastic wrap. Microwave for 2 minutes.
- Prepare quinoa as directed on the package using the beef stock.
- Sauté chopped onions in a skillet with olive oil. Season with salt. When tender, add the ground beef and brown. Add chopped garlic and parsley. Season well with black pepper and paprika, to taste.
- Add the tomato sauce and simmer a few minutes to blend the flavors. Add the cooked quinoa.
- Stuff the beef and quinoa mix into the bell peppers. Bake in oven at 350 °F (175 °C) for 30 minutes.
34 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
plats principaux
déjeuner
Recettes plus Récentes
Savoureux, sain et humide.
|
Facile et rapide avec des ingrédients simples.
|
Doux, moelleux et délicieux.
|
Collation sucrée, délicieuse et saine.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 216 calories dans 1 portion de Stuffed Peppers.
|
|
Répartition Calorique: 35% gras, 32% glu, 33% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
905 kj
11%
216 kcal
Gras
8,54g
12%
Gras Saturés
3,189g
16%
Gras Trans
0,477g
Gras Monoinsaturés
3,453g
Gras Polyinsaturés
0,729g
Glucides
17,28g
7%
Sucre
5,93g
7%
Fibre
3,4g
Protéine
18,06g
36%
Sel
1,72g
29%
Cholestérol
48mg
Potassium
439mg
22%
Répartition Calorique:
Glucide (32%)
Gras (35%)
Protéine (33%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|