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Rendements:
5 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: lettygaylor

Lemon Shrimp Stir-Fry

Lemon juice gives freshness to this Asian-inspired stir-fry.

Ingrédients

Directives

  1. For sauce, in a small bowl stir together chicken broth, lemon juice, cornstarch, chili flakes, and soy sauce; set aside.
  2. In a large skillet heat half the oil over medium-high heat. Add broccoli and carrots; cook and stir for 4-6 minutes or until crisp-tender. Remove from skillet.
  3. Add remaining oil and shrimp to the skillet. Cook and stir for 2-3 minutes or until shrimp are cooked. Remove from pan.
  4. Stir sauce; add to skillet. Cook and stir until thickened and bubbly. Return vegetables and shrimp to skillet; stir to coat with sauce. Cook and stir for 1-2 minutes or until heated through.
  5. If desired serve over rice.
95 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Makes 5-1 cup servings
user vote
28 févr. 15 par le membre: lettygaylor

     
 

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plats principaux déjeuner

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par le membre: meg13010
Recette simple et savoureuse sans sucre, sans beurre et sans huile.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 140 calories dans 1 portion de Lemon Shrimp Stir-Fry.
Répartition Calorique: 22% gras, 38% glu, 40% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
587 kj
7%
140 kcal
Gras
3,61g
5%
Gras Saturés
0,268g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,835g
Gras Polyinsaturés
0,916g
Glucides
14g
5%
Sucre
4,04g
4%
Fibre
3,8g
Protéine
14,81g
30%
Sel
1,07g
18%
Cholestérol
72mg
Potassium
459mg
23%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(140 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (38%)
 
Gras (22%)
 
Protéine (40%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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