Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Lemon juice gives freshness to this Asian-inspired stir-fry.
Ingrédients
Directives
- For sauce, in a small bowl stir together chicken broth, lemon juice, cornstarch, chili flakes, and soy sauce; set aside.
- In a large skillet heat half the oil over medium-high heat. Add broccoli and carrots; cook and stir for 4-6 minutes or until crisp-tender. Remove from skillet.
- Add remaining oil and shrimp to the skillet. Cook and stir for 2-3 minutes or until shrimp are cooked. Remove from pan.
- Stir sauce; add to skillet. Cook and stir until thickened and bubbly. Return vegetables and shrimp to skillet; stir to coat with sauce. Cook and stir for 1-2 minutes or until heated through.
- If desired serve over rice.
95 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes 5-1 cup servings
28 févr. 15 par le membre: lettygaylor
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 140 calories dans 1 portion de Lemon Shrimp Stir-Fry.
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Répartition Calorique: 22% gras, 38% glu, 40% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
587 kj
7%
140 kcal
Gras
3,61g
5%
Gras Saturés
0,268g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,835g
Gras Polyinsaturés
0,916g
Glucides
14g
5%
Sucre
4,04g
4%
Fibre
3,8g
Protéine
14,81g
30%
Sel
1,07g
18%
Cholestérol
72mg
Potassium
459mg
23%
Répartition Calorique:
Glucide (38%)
Gras (22%)
Protéine (40%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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