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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: staceyg02

Turkey Taco Bake

A great make ahead that you can toss in the freezer and thaw when you are ready.

Ingrédients

Directives

  1. Brown the turkey and onions in a non-stick pan.
  2. When the turkey is opaque, add the taco seasoning and a little bit of water to help distribute the seasoning.
  3. Stir in the refried beans and the canned tomatoes.
  4. Spray a 9x13" glass baking dish with non-stick spray, and line the bottom of the dish with crushed tortilla chips.
  5. Spread the turkey mixture on top of the chips, then top with 1/2 of the cheese. Repeat this layering with the other half of the turkey mixture and the cheese.
  6. Bake in a 375 °F (190 °C) oven for about 25 minutes until the cheese is all melted.
  7. Serve on top of shredded lettuce with tomatoes and possibly fat free sour cream.
  8. Note: once cooled down to room temperature, you can put it in a ziploc freezer bag and into the freezer.
799 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
So good. Quick and easy.
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17 sept. 10 par le membre: mdrj
This does look good as for servings the recipe says 8 servings. I would bake in a 9x13 pan and cut down the middle and then cut 8 servings
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22 août 10 par le membre: ritterwoman
This is super good! I used corn tortillas that I tore in to strips instead of chips. Light sour cream and the 100 calorie pack of wholly guacamole. YUM
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02 août 10 par le membre: wow19
I substituted ground chicken, and also substituted flour tortillas.
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29 juil. 10 par le membre: Glorifiedgopher
Delicious! I used low sodium taco seasoning (Chi-chi's is one of the lowest). Will definitely make again.
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17 mai 10 par le membre: vchuchman
YUMMY! Will definately make again...the whole family loved it!
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28 févr. 10 par le membre: gjsusa
how many WW pts. would you think this would be. what is the serving size?
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25 août 09 par le membre: sdwright
I have not tried these yet but they look fantastic. My only comment would be to watch that sodium. 1,149mg seems like an awful lot to me. I think one way to reduce that is to get the low sodium taco seasoning or make your own.
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24 août 09 par le membre: hotty1983
how big is a serving size?
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29 mai 09 par le membre: christelpistol
Précédent 11 à 19 sur 19

     
 

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par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 336 calories dans 1 portion de Turkey Taco Bake.
Répartition Calorique: 20% gras, 50% glu, 30% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1406 kj
17%
336 kcal
Gras
7,49g
11%
Gras Saturés
1,834g
9%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,142g
Gras Polyinsaturés
1,757g
Glucides
41,36g
16%
Sucre
3,96g
4%
Fibre
6,9g
Protéine
25,13g
50%
Sel
2,86g
48%
Cholestérol
44mg
Potassium
338mg
17%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(336 cal)
17% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (50%)
 
Gras (20%)
 
Protéine (30%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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