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Havermoutpannenkoeken
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Bella-online
Havermoutpannenkoeken
Ontbijtpannenkoekjes met havermout en Griekse yoghurt.
Ingrédients
10 g stevia
50 g havermout
150 ml kokosmelk
100 g Griekse yoghurt 0%
2 moyens eieren
1 cuillère à soupe kaneel
1 pincée zout
Directives
Doe alle ingredienten in een blender en mix tot een glad geheel.
Laat 5 minuten rusten.
Bak de pannenkoeken.
74 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Zijn wel lekker maar heb moeite met ze om te keren, vallen helemaal uiteen. Hoe spelen jullie dat klaar aub?
21 oct. 17 par le membre:
christinevaughan
heel lekker !
10 juil. 17 par le membre:
ElzaVD
Eens proberen
15 juin 16 par le membre:
Lotje8282
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 103 calories dans 1 portion de Havermoutpannenkoeken.
Répartition Calorique:
29% gras
, 48% glu, 22% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
431 kj
5%
103 kcal
Gras
3,72g
5%
Gras Saturés
1,455g
7%
Gras Monoinsaturés
0,846g
Gras Polyinsaturés
0,734g
Glucides
13,8g
5%
Sucre
2,34g
3%
Fibre
2,1g
Protéine
6,32g
13%
Sel
0,18g
3%
Cholestérol
93mg
Potassium
38mg
2%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
de VQR*
(103 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (49%)
Gras (29%)
Protéine (22%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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