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Rendements:
6 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: Pegonia

Brown Sugar Crusted Salmon

Baked salmon encrusted in brown sugar, Dijon mustard and lemon juice.

Ingrédients

Directives

  1. Divide salmon into 6 equal servings.
  2. Rub vegetable oil on salmon and season with salt and pepper.
  3. Place skin side up in oven safe skilled and brown until golden brown crust forms.
  4. Remove from heat, turn salmon over so skin side is down and smother with combined brown sugar, lemon juice and mustard.
  5. Bake at 400 °F (200 °C) in skillet until salmon is done and glaze has formed a caramelized state.
142 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Loved it! entire family wants it once a week now.
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29 janv. 14 par le membre: Jt9955
Cut the oil, lemon and brown sugar in half at least!!
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01 oct. 11 par le membre: mrsmax
Good for weight watchers! :) I figured it at 5 points!
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30 juin 10 par le membre: manamott
You only get 2.6 gr of salmon AND sugar to boot? Sounds good, but not for Atkineers. I would still be hungry...
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19 avr. 10 par le membre: msamy034
Salmon is great but a 1/2 cup of brown sugar would be verboten for an Atkins dish. Any individual trying to keep their blood sugar down should avoid this one.
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19 avr. 10 par le membre: foxymamachick
absolutely delicious!! ylsolis1, if you want something a little bit healthier, try using dill. it is very sweet, but it is an herb.
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06 févr. 10 par le membre: sarahluvvv123
although salmon is definitely a healthy food, brown sugar is not a sugar-free ingredient therefore this recipe should not be considered for dieters interested in reducing sugar consumption.
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03 janv. 10 par le membre: ylsolis1

     
 

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Recette légère, saine et simple.
par le membre: hajarerdy
Délicieux, sain et faible en calories.
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Moelleux, doux et délicieux.
par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 225 calories dans 1 portion de Brown Sugar Crusted Salmon.
Répartition Calorique: 37% gras, 33% glu, 30% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
942 kj
11%
225 kcal
Gras
9,15g
13%
Gras Saturés
1,284g
6%
Gras Monoinsaturés
4,362g
Gras Polyinsaturés
2,887g
Glucides
18,18g
7%
Sucre
17,73g
20%
Fibre
0g
Protéine
16,36g
33%
Sel
0,30g
5%
Cholestérol
34mg
Potassium
388mg
19%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(225 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (33%)
 
Gras (37%)
 
Protéine (30%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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