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Steak Dianne
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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Kevy
Steak Dianne
Great steak that's easy to prepare.
Ingrédients
1/4 cuillère à café black pepper
1 cuillère à café ou 1 sachet mustard
1/2 cuillère à café salt
3 tbsps light butter
1 tbsp worcestershire sauce
1/2 citron donne lemon juice
1 cuillère à café, tranchés fresh chives
1 1/2 tbsps green onions
1/2 cuillère à soupe parsley
4 lbs rib eye steak
Directives
Take the steaks and coat them with with salt and black pepper.
In a skillet take the steaks and add 2 tbsp of the light butter and mix in the mustard and onions.
Cook for ~4 minutes on each side and then remove and put aside, keeping warm.
Add the lemon juice, worcestershire sauce, and remaining butter to the skillet and cook for 3 minutes.
Chop the parsley and chives and pour over the steaks.
305 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Awesome! I like to eat low fat BUT i'm not Obsessive Compulsive about it. We all need fat to lose fat! Sugars are the real enemy! IMHO, anyhow mad props to you , very nice recipe!
14 févr. 12 par le membre:
xLyssx
Very good!
15 avr. 10 par le membre:
Lorimac100
As is, this is probably great for Atkins, but not the other diets that focus on leaner healthier cuts of meat. Light butter not really an option on Sonoma, and the rib eye cut is too fatty. I would try a leaner meat like a top sirloin steak.
20 sept. 07 par le membre:
divvy23
perfect for induction on atkins
12 août 07 par le membre:
Ikon
Meat not allowed in phase 1 of Fat Smash.
04 mai 07 par le membre:
Scdaisy2000
try for a leaner piece of beef
03 janv. 07 par le membre:
lenny
cut of steak has too much fat
12 nov. 06 par le membre:
lcnrainbow
i'm biased!
23 sept. 06 par le membre:
Kevy
nice mix of herbs and spices
23 sept. 06 par le membre:
khutch
my first recipe and my first rating!
22 sept. 06 par le membre:
Kevy
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 480 calories dans 1 portion de Steak Dianne.
Répartition Calorique:
42% gras
, 1% glu, 57% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2008 kj
24%
480 kcal
Gras
21,77g
31%
Gras Saturés
7,404g
37%
Gras Monoinsaturés
9,506g
Gras Polyinsaturés
1,734g
Glucides
1,19g
0%
Sucre
0,44g
0%
Fibre
0,1g
Protéine
65,94g
132%
Sel
1,12g
19%
Cholestérol
163mg
Potassium
1197mg
60%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
24%
de VQR*
(480 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (1%)
Gras (42%)
Protéine (57%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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