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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: SamaraJoy

Butternut Squash and Whole Wheat Pasta

A super easy delicious and high in fiber vegan pasta meal.

Ingrédients

Directives

  1. Cook pasta according to directions.
  2. At the same time, microwave sweet potato for 5 minutes on high, until still firm (but not rock hard or too soft). When cool enough, chop into bite sized pieces.
  3. At the same time, heat buttery spread in a skillet; when hot, add crushed garlic and sauté for 1 minute.
  4. Add sweet potato to the skillet and cook for 3 min (add a tablespoon of water if it gets too dry).
  5. Add marinara and spices and cook another 2-3 minutes. Add cooked pasta to the skillet and toss until coated.
  6. Enjoy your delicious, healthy vegan meal!
70 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I was looking for butternut squash recipes. This one has sweet potato.
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23 janv. 12 par le membre: China Baby
Super Easy!
user vote
27 juil. 11 par le membre: Mel20
Absolutely delicious!!!!!!!!!!!
user vote
28 mai 11 par le membre: Anne45

     
 

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par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.
par le membre: Delphinenoe
Délicieux et faible en calories.
par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.
par le membre: meg13010
Recette légère, saine et simple.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 366 calories dans 1 portion de Butternut Squash and Whole Wheat Pasta.
Répartition Calorique: 19% gras, 67% glu, 13% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1529 kj
18%
366 kcal
Gras
8,1g
12%
Gras Saturés
1,374g
7%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,331g
Gras Polyinsaturés
1,789g
Glucides
62,87g
24%
Sucre
9,04g
10%
Fibre
9,2g
Protéine
12,58g
25%
Sel
1,30g
22%
Cholestérol
0mg
Potassium
676mg
34%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
de VQR*
(366 cal)
18% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (68%)
 
Gras (19%)
 
Protéine (13%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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