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Butternut Squash and Whole Wheat Pasta
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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
SamaraJoy
Butternut Squash and Whole Wheat Pasta
A super easy delicious and high in fiber vegan pasta meal.
Ingrédients
1 tbsp buttery spread made with olive oil
1 1/2 cups whole wheat pasta
1 cup marinara sauce
1 tsp basil
1 cuillère à café, écrasées oregano
1 cuillère à soupe red pepper flakes
1 gousse garlic
1 long sweet potato
Directives
Cook pasta according to directions.
At the same time, microwave sweet potato for 5 minutes on high, until still firm (but not rock hard or too soft). When cool enough, chop into bite sized pieces.
At the same time, heat buttery spread in a skillet; when hot, add crushed garlic and sauté for 1 minute.
Add sweet potato to the skillet and cook for 3 min (add a tablespoon of water if it gets too dry).
Add marinara and spices and cook another 2-3 minutes. Add cooked pasta to the skillet and toss until coated.
Enjoy your delicious, healthy vegan meal!
70 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
I was looking for butternut squash recipes. This one has sweet potato.
23 janv. 12 par le membre:
China Baby
Super Easy!
27 juil. 11 par le membre:
Mel20
Absolutely delicious!!!!!!!!!!!
28 mai 11 par le membre:
Anne45
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 366 calories dans 1 portion de Butternut Squash and Whole Wheat Pasta.
Répartition Calorique:
19% gras
, 67% glu, 13% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1529 kj
18%
366 kcal
Gras
8,1g
12%
Gras Saturés
1,374g
7%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,331g
Gras Polyinsaturés
1,789g
Glucides
62,87g
24%
Sucre
9,04g
10%
Fibre
9,2g
Protéine
12,58g
25%
Sel
1,30g
22%
Cholestérol
0mg
Potassium
676mg
34%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
de VQR*
(366 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (68%)
Gras (19%)
Protéine (13%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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