Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
6 portion(s)
Type de repas:
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: ImLuuvd

Roasted Butternut Squash with Rosemary & Balsamic

A very satisfying recipe that you can serve for Thanksgiving.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 400 °F (200 °C).
  2. Toss squash cubes with olive oil, balsamic vinegar, and rosemary. Put on cookie sheet or dish large enough to hold it in a single layer.
  3. Roast until squash is very soft and starting to get slightly caramelized.
  4. Note: No one will know how healthy this recipe is but you!
310 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Very good, wonderful flavor.
user vote
08 janv. 12 par le membre: rochelle1115
this was amazing! my husband loved it!
user vote
10 août 11 par le membre: cthorson
This recipe looks really good but I thought winter squash (including butternut) was not allowed during Phase 1. Is this a new addition to the allowed list in "Supercharged"?
user vote
11 févr. 09 par le membre: ccole4
its amazing how butternut squash tastes like it has so much sugar(cuz of the sweetness) but its au naturale flavor! I LOVE IT! so low in sugar but tastes so yummy
user vote
07 nov. 08 par le membre: riverxhawkxlove
Made this tonight and the entire family loved it!! They gave it a big thumbs-up and this never happens. Instead of baking we put it on the grill in foil along side a pork tenderloin. Yummy!!
user vote
18 août 08 par le membre: Karenfit4life
One word. Yummo! I made it tonight. So simple and so delicious. Thanks for sharing!
user vote
07 janv. 08 par le membre: wannabethin
Wow it sounds great! I think I'll try it next week.
user vote
20 déc. 07 par le membre: surrealchereal
What a wonderful way to work this vegetable into your diet! Great alongside a holiday turkey.
user vote
18 déc. 07 par le membre: HealthyLife
this sounds fabulous! can't wait to try it!!!!!!
user vote
30 nov. 07 par le membre: lisaroman
I cut the serving size in half for Atkins, but this is a great nutritionally dense food. I also added some melted butter when I served it. It is delicious, the herbs make a big difference.
user vote
20 nov. 07 par le membre: sararay
1 à 10 sur 13 Suivant

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

accompagnements

Recettes plus Récentes

par le membre: le Tido
Doux, léger et délicieux.
par le membre: Emilieva
Moelleux, doux et délicieux.
par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.
par le membre: Delphinenoe
Délicieux et faible en calories.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 84 calories dans 1 portion de Roasted Butternut Squash with Rosemary & Balsamic.
Répartition Calorique: 23% gras, 71% glu, 6% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
353 kj
4%
84 kcal
Gras
2,41g
3%
Gras Saturés
0,347g
2%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,656g
Gras Polyinsaturés
0,301g
Glucides
16,62g
6%
Sucre
3,08g
3%
Fibre
2,9g
Protéine
1,44g
3%
Sel
0,08g
1%
Cholestérol
0mg
Potassium
498mg
25%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de VQR*
(84 cal)
4% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (71%)
 
Gras (23%)
 
Protéine (6%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.