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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: Lucybell33

Chili Bean Enchiladas

Scrummy and substantial - not like diet food at all.

Ingrédients

Directives

  1. Melt the spread in a saucepan, add mince and onion and fry, stirring until the meat is browned.
  2. Stir in the chili powder, tomatoes and pepper. Bring to the boil and simmer for 20 minutes, stirring occasionally.
  3. Stir in the beans and heat through.
  4. Meanwhile heat the tortillas according to pack instructions, then fill each with chilli bean mix and place on an ovenproof dish.
  5. Pour over any remaining chili mix and sprinkle with the cheese.
  6. Place under a hot grill until cheese has melted and serve with salad.
10 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This is really substantial and great for when you have guests for dinner who aren't on a diet!
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07 janv. 08 par le membre: Lucybell33

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: Emma13001
Satisfaisant, délicieux et facile à préparer.
par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.
par le membre: meg13010
Recette simple et savoureuse sans sucre, sans beurre et sans huile.
Riche, moelleux et sucré.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 503 calories dans 1 portion de Chili Bean Enchiladas.
Répartition Calorique: 36% gras, 40% glu, 24% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2104 kj
25%
503 kcal
Gras
20,25g
29%
Gras Saturés
8,291g
41%
Gras Trans
0,542g
Gras Monoinsaturés
8,166g
Gras Polyinsaturés
2,028g
Glucides
50,64g
19%
Sucre
8g
9%
Fibre
7,7g
Protéine
29,6g
59%
Sel
2,42g
40%
Cholestérol
72mg
Potassium
901mg
45%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
25%
de VQR*
(503 cal)
25% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (40%)
 
Gras (36%)
 
Protéine (24%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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