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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: mrsdouglas

Chicken Picante

Great taste, low calorie and fast.

Ingrédients

Directives

  1. Cut chicken into 1/2" cubes. Cook over medium heat, 6-8 minutes, set aside.
  2. Heat skillet to medium-high. Add garlic, sauté 1 minute.
  3. Add zucchini and mushrooms, sauté 2-4 minutes until tender.
  4. Add picante sauce, salt and chicken to mix. Bring mixture to a boil, reduce heat and simmer for 3-4 minutes.
  5. Serve over whole wheat noodles or rice.
  6. Note: your choice of mild, medium or hot picante sauce can really spice things up!
192 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Delish! Family member's loved it as much as I did.
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10 nov. 11 par le membre: Schrock
My teenage son who NEVER eats veggies, ate this. That is truly a miracle! I also would use a cauliflower faux rice.
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19 août 11 par le membre: kellys91
for Paleo, I'd leave out the salt, and serve over cauliflower or just eat it straight.
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17 août 11 par le membre: Silverdragon
My husband thought it needed more spice so he added hot sauce I thought it was wonderful as is.
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21 mai 08 par le membre: angie1973
sweet =] low in fat, low in cals, low in carbs its perfect =]
user vote
21 mars 08 par le membre: Midge
This sounds really tasty. I can't wait to try it.
user vote
08 mars 08 par le membre: LittleMamaMickey

     
 

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Sain, savoureux et faible en calories.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 185 calories dans 1 portion de Chicken Picante.
Répartition Calorique: 17% gras, 21% glu, 62% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
772 kj
9%
184 kcal
Gras
3,5g
5%
Gras Saturés
0,668g
3%
Gras Trans
0,028g
Gras Monoinsaturés
1,618g
Gras Polyinsaturés
0,663g
Glucides
9,54g
4%
Sucre
0,84g
1%
Fibre
2g
Protéine
28,68g
57%
Sel
2,18g
36%
Cholestérol
66mg
Potassium
821mg
41%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(184 cal)
9% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (21%)
 
Gras (17%)
 
Protéine (62%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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