Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
par le membre: mari8178
Spinach and Feta Pasta with Shrimp
A filling but healthy pasta dish.
Ingrédients
Directives
- Bring a large pot of lightly salted water to a boil. Cook pasta in boiling water until al dente. Drain.
- Heat olive oil in a large skillet over medium-high heat. Add onion, garlic and mushrooms, cook until soft.
- Drain juice from tomatoes and add them to the skillet along with the shrimp, spinach, pepper and crushed red pepper. Cook until spinach is wilted and any juices are mostly gone, about 5 minutes.
- Reduce heat to medium, stir in pasta and feta and cook until cheese is melted.
- Note: shrimp can be substituted with chicken or omitted for a vegetarian meal.
171 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
Commentaires
Hot Dinner or Cold Lunch
27 juil. 12 par le membre: Blonde613
|
unless you sub out pasta...spagatti squash or zuchini could be your pasta.
24 mars 12 par le membre: Lake Wylie
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
plats principaux
Recettes plus Récentes
Texture légère et moelleuse avec une subtile saveur de beurre.
|
Super léger, sain et savoureux.
|
Moelleux, doux et délicieux.
|
Doux, moelleux et délicieux.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 419 calories dans 1 portion de Spinach and Feta Pasta with Shrimp.
|
|
Répartition Calorique: 26% gras, 50% glu, 23% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1753 kj
21%
419 kcal
Gras
11,64g
17%
Gras Saturés
4,774g
24%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,391g
Gras Polyinsaturés
0,794g
Glucides
49,86g
19%
Sucre
4,92g
5%
Fibre
3,9g
Protéine
23,23g
46%
Sel
1,86g
31%
Cholestérol
80mg
Potassium
349mg
17%
Répartition Calorique:
Glucide (51%)
Gras (26%)
Protéine (23%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|