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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Lucybell33

Chili Pork and Cashews

Fantastically quick and easy Chinese meal - who needs takeaways.

Ingrédients

Directives

  1. Melt the spread in a wok or large frying pan, add the garlic and cook, stirring, until soft.
  2. Add the pork and stir fry over a moderately high heat until no longer pink.
  3. Add the vegetables and stir fry for about 5 minutes until just cooked.
  4. Add remaining ingredients and heat through.
  5. Serve with rice.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 349 calories dans 1 portion de Chili Pork and Cashews.
Répartition Calorique: 39% gras, 34% glu, 27% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1461 kj
17%
349 kcal
Gras
15,68g
22%
Gras Saturés
4,185g
21%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
7,246g
Gras Polyinsaturés
2,787g
Glucides
29,99g
12%
Sucre
5,32g
6%
Fibre
4,2g
Protéine
24,22g
48%
Sel
0,38g
6%
Cholestérol
56mg
Potassium
893mg
45%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(349 cal)
17% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (34%)
 
Gras (39%)
 
Protéine (27%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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