Temps de Préparation: 30 mins
Temps de Cuisson: 45 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Creamy and garlic rich soup.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 350 degrees.
- Cut tops off of 3 heads of garlic; drizzle with olive oil; wrap in foil. Bake until tender, 45 minutes. Cool, then squeeze between fingers to remove cloves.
- In saucepan melt butter.
- Add onion and thyme; cook 6 minutes.
- Add roasted garlic and remaining raw (peeled) cloves; cook 3 minutes.
- Add broth; cover and simmer until garlic cloves are tender, 20 minutes or so.
- While broth is simmering, sauté mushrooms.
- Add 3/4 of sautéed mushrooms to simmered soup.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 345 calories dans 1 portion de Garlic Soup.
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Répartition Calorique: 66% gras, 22% glu, 11% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1443 kj
17%
345 kcal
Gras
26,4g
38%
Gras Saturés
12,49g
62%
Gras Trans
0,05g
Gras Monoinsaturés
10,202g
Gras Polyinsaturés
1,814g
Glucides
20,05g
8%
Sucre
4,94g
5%
Fibre
2,3g
Protéine
10,2g
20%
Sel
1,96g
33%
Cholestérol
59mg
Potassium
600mg
30%
Répartition Calorique:
Glucide (23%)
Gras (66%)
Protéine (11%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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