Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Light breakfast omelet
Ingrédients
Directives
- Whisk egg substitute, cheddar cheese, Parmesan cheese, salt, black pepper, garlic powder, and red pepper flakes together in a bowl.
- Heat olive oil in a nonstick skillet over medium heat. Cook and stir mushrooms and onion until tender, 4-5 minutes.
- Add spinach, cook until spinach wilts, 3-4 minutes.
- Pour in egg mixture. Swirl pan around to evenly distribute egg mixture. Cook until egg is fully cooked and set in the middle, 5-10 minutes. Cut into wedges.
165 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
sounds delicious - going to try it
16 janv. 14 par le membre: Lovemygrandson
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 159 calories dans 1 portion de Mushroom Spinach Omelet.
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Répartition Calorique: 48% gras, 7% glu, 45% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
665 kj
8%
159 kcal
Gras
8,36g
12%
Gras Saturés
2,305g
12%
Gras Monoinsaturés
3,296g
Gras Polyinsaturés
2,363g
Glucides
2,56g
1%
Sucre
1,48g
2%
Fibre
0,4g
Protéine
17,7g
35%
Sel
1,44g
24%
Cholestérol
7mg
Potassium
528mg
26%
Répartition Calorique:
Glucide (7%)
Gras (48%)
Protéine (45%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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