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Black Beans & Corn Salsa Salad
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
mrsjohnson0317
Black Beans & Corn Salsa Salad
Different take on a taco salad with lean beef, black beans, cheese and salsa.
Ingrédients
1/4 tasse, râpé cheddar cheese, low fat
4 oz ranch salad dressing, fat free
2 tasses salsa
4 tasses, râpées ou hachées lettuce
1/2 cup back beans
1 tasse corn
1/4 lb lean ground beef
Directives
Brown and drain the ground beef; return to pan and add 1 jar, approximately 2 cups of salsa.
Add to pan black beans and corn and let simmer for about ten minutes.
Serve on a bed of lettuce topped with shredded cheese and ranch dressing.
300 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
I made it for lunch without the meat and it was very good. Then made it for dinner w/lean ground beef that I cooked in taco seasoning to give it a kick. I also added fresh cilantro and jalapenos to the final dish. Yum! Easy and low cal.
22 juin 11 par le membre:
celenaleigh
I substituted chicken for the beef and it came out fine. Have some black bean soup on the side. Easy on the pepper, though. I'm still sweating.
29 janv. 11 par le membre:
Ron Estrada
Corn Is totally not okay for South Beach Phase 1. Read the literature. The recipe sounds delicious but it won't work for South Beach
05 nov. 09 par le membre:
Susan Neff
Very good; easy to make too!
25 mars 09 par le membre:
goffmt
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 362 calories dans 1 portion de Black Beans & Corn Salsa Salad.
Répartition Calorique:
12% gras
, 67% glu, 21% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1514 kj
18%
362 kcal
Gras
5,06g
7%
Gras Saturés
1,359g
7%
Gras Trans
0,098g
Gras Monoinsaturés
1,342g
Gras Polyinsaturés
1,324g
Glucides
63,33g
24%
Sucre
7,3g
8%
Fibre
9,4g
Protéine
19,5g
39%
Sel
2,68g
45%
Cholestérol
21mg
Potassium
1075mg
54%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
de VQR*
(362 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (67%)
Gras (12%)
Protéine (21%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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