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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Merelvandenboom

Kalfs Ragout Schotel

Dit is een heerlijke en snelle ovenschotel.

Ingrédients

Directives

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  2. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 1 minuut fruiten. Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Maïs laten uitlekken. Kalfsragout en maïs toevoegen en even mee verwarmen.
  3. Op smaak brengen met zout en peper.
  4. Ovenschaal invetten met rest van olie. Ragoutmengsel in ovenschaal scheppen. Afdekken met laag puree. Schaal in oven ca. 15 minuten gr.
110 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
lijkt me wel lekker
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20 août 15 par le membre: deovenist

     
 

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par le membre: meg13010
Recette simple et savoureuse sans sucre, sans beurre et sans huile.
par le membre: Delphinenoe
Délicieux et faible en calories.
par le membre: loup1887
Parfaits pour une collation ou un dessert, ils sont un favori intemporel.
par le membre: nath102
Recette délicieuse, facile et simple.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 333 calories dans 1 portion de Kalfs Ragout Schotel.
Répartition Calorique: 51% gras, 38% glu, 11% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1393 kj
17%
333 kcal
Gras
19,31g
28%
Gras Saturés
2,778g
14%
Gras Trans
0,1g
Gras Monoinsaturés
3,263g
Gras Polyinsaturés
6,858g
Glucides
32,76g
13%
Sucre
5,67g
6%
Fibre
3,2g
Protéine
9,35g
19%
Sel
1,81g
30%
Cholestérol
1mg
Potassium
281mg
14%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(333 cal)
17% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (38%)
 
Gras (51%)
 
Protéine (11%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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