Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Andorah

Sausage and Cheese Breakfast Cups

These egg "muffins" make a hearty breakfast that can be eaten on the run.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat the oven to 350 °F (175 °C). Coat a 6-cup non-stick muffin pan with cooking spray, or line with paper baking cups.
  2. In a medium non-stick skillet over medium-high heat, cook the sausage, pepper, and onion for 5 minutes or until the sausage is no longer pink.
  3. Spoon the mixture into a bowl and let cool slightly. Stir in the eggs and mushrooms.
  4. Evenly divide the mixture among the prepared muffin cups. Sprinkle with the cheese.
  5. Bake for 20 minutes or until the egg is set.
  6. Note: make these ahead of time and warm them in the microwave for a fast and slimming breakfast treat.
1191 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I think this recipe will work great!
user vote
04 janv. 14 par le membre: Marie Reeves
These were delicious! Thanks for the recipe/idea!
user vote
28 mai 13 par le membre: Gamer_Wife2008
It is actually quite flavorful & easy to prepare in a hurry.
user vote
17 févr. 13 par le membre: Sretho
I wouldn't say they are easy to make but they are delicious! I doubled the recipe and used chicken sausage instead of the turkey sausage and the calories came out much lower.
user vote
01 juil. 12 par le membre: New MrsRando
3 pts
user vote
03 déc. 11 par le membre: mama mel
Easy to make. Handy to have on hand for a quick breakfast or even lunch heated up in the microwave. Quite tasty for something so simple!
user vote
03 nov. 11 par le membre: Adventurer Rich
Oh, these came out super cute! They look just like muffins. ^_^
user vote
12 sept. 11 par le membre: JuicyJuice
Great alternative to eating scrambled eggs every morning!
user vote
16 août 11 par le membre: Dana614
Awesome and soooo easy! Thanks for sharing
user vote
19 juil. 11 par le membre: Deirdra
great for low carb idea
user vote
30 mars 11 par le membre: Domenica
1 à 10 sur 12 Suivant

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux petit-déjeuner

Recettes plus Récentes

par le membre: Juliehlv
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: Kylijules
Dessert moelleux, délicieux et peu calorique.
par le membre: Cristinette123
Doux, moelleux et savoureux.
par le membre: loligna
Collation sucrée, délicieuse et saine.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 124 calories dans 1 portion de Sausage and Cheese Breakfast Cups.
Répartition Calorique: 52% gras, 12% glu, 36% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
520 kj
6%
124 kcal
Gras
7,09g
10%
Gras Saturés
2,516g
13%
Gras Trans
0,067g
Gras Monoinsaturés
2,478g
Gras Polyinsaturés
1,095g
Glucides
3,78g
1%
Sucre
2,15g
2%
Fibre
0,8g
Protéine
11,04g
22%
Sel
1,04g
17%
Cholestérol
196mg
Potassium
196mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
de VQR*
(124 cal)
6% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (12%)
 
Gras (52%)
 
Protéine (36%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.