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Rendements:
8 portion(s)
Type de repas:
soupes
Note:
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par le membre: lisa_h55

Roasted Russet & Sweet Potato Onion Soup

Roasted veggies give this soup a wonderful flavor.

Ingrédients

Directives

  1. Cut vegetables into large chunks and spread on a baking sheet.
  2. Brush with olive oil. Sprinkle with rosemary, oregano and paprika.
  3. Roast at 400 °F (200 °C) for one hour.
  4. Combine vegetables and remaining seasonings in a blender with enough water to blend.
  5. Transfer to soup pot and add additional water to reach desired consistency.
  6. Bring to a boil, then reduce heat and simmer, covered for at least 2 hours.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 88 calories dans 1 portion de Roasted Russet & Sweet Potato Onion Soup.
Répartition Calorique: 20% gras, 71% glu, 9% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
367 kj
4%
88 kcal
Gras
2,05g
3%
Gras Saturés
0,33g
2%
Gras Monoinsaturés
1,296g
Gras Polyinsaturés
0,345g
Glucides
16,2g
6%
Sucre
1,92g
2%
Fibre
2,1g
Protéine
2,04g
4%
Sel
1,11g
19%
Cholestérol
0mg
Potassium
345mg
17%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de VQR*
(88 cal)
4% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (71%)
 
Gras (20%)
 
Protéine (9%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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