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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
Note:
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par le membre: janican71

Eggplant Parmigiana

A low fat eggplant parm that bakes the eggplant instead of frying it without losing the flavor.

Ingrédients

Directives

  1. Thinly slice eggplant into large coins . Dip in egg and water mixture and coat with bread crumbs.
  2. Place on non-stick cookie sheet sprayed with cooking spray, like Pam. Spray tops of eggplant pieces as well.
  3. Bake on 350 °F (175 °C) for 30 minutes or until tender.
  4. Mix remaining egg with cheeses and seasonings.
  5. Put 1/2 cup of sauce in bottom of bread pan, top with cheese mixture then layer eggplant and sauce; finish with sauce.
  6. Bake on 350 °F for 1 hour and serve.
152 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I replace the bread crumbs with parmesan cheese. this was wonderful and great for my LC plan.
user vote
19 oct. 13 par le membre: dboza
Trying it tonight. Looks good and easy. Added fresh garlic instead of garlic powder and some freshly grated parm.
user vote
04 juin 12 par le membre: Pigsauce

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 257 calories dans 1 portion de Eggplant Parmigiana.
Répartition Calorique: 31% gras, 46% glu, 23% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1075 kj
13%
257 kcal
Gras
9,08g
13%
Gras Saturés
4,648g
23%
Gras Monoinsaturés
2,608g
Gras Polyinsaturés
0,96g
Glucides
31,14g
12%
Sucre
9,82g
11%
Fibre
7,4g
Protéine
15,41g
31%
Sel
2,62g
44%
Cholestérol
78mg
Potassium
868mg
43%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(257 cal)
13% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (46%)
 
Gras (31%)
 
Protéine (23%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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