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Blackbean and Quinoa Salad
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
apéritifs
accompagnements
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
AdaNad
Blackbean and Quinoa Salad
A very flavorful dish that is simple to make, high in protein and very low in fat.
Ingrédients
1/4 tsp ground cumin
1/2 tasse cilantro
1 tbsp olive oil
1 cup cooked quinoa
1 tasse corn
1 1/2 tasses black beans
1 tbsp paprika
2
tasses
chicken broth
3 gousse garlic
1 tasse, haché onion
Directives
Heat the oil in a medium saucepan over medium heat.
Stir in the onion and garlic, and saute until lightly browned.
Mix quinoa into the saucepan and cover with chicken/vegetable broth.
Season with cumin, paprika, cajun seasoning, salt, and pepper. Bring the mixture to a boil.
Cover, reduce heat, and simmer 20 minutes.
Stir frozen corn into the saucepan, and continue to simmer about 5 minutes until heated through.
Mix in the black beans and cilantro.
127 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
made this today; plan on it for lunch tomorrow. The little taste (less than a teaspoon) I had of it was fabulous!
23 avr. 12 par le membre:
kclab
Very easy for my on the go traveling schedule. this dish packs in cooler tuperware very well.
29 févr. 12 par le membre:
mellarky35
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 219 calories dans 1 portion de Blackbean and Quinoa Salad.
Répartition Calorique:
21% gras
, 63% glu, 16% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
916 kj
11%
219 kcal
Gras
5,38g
8%
Gras Saturés
0,723g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,003g
Gras Polyinsaturés
0,801g
Glucides
36,3g
14%
Sucre
4,17g
5%
Fibre
9,6g
Protéine
9,2g
18%
Sel
1,88g
31%
Cholestérol
0mg
Potassium
234mg
12%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(219 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (63%)
Gras (21%)
Protéine (16%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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