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Oatmeal Crust
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Rendements:
1 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
petit-déjeuner
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Jenifa75
Oatmeal Crust
This crust is great with just some tomato sauce and veggies.
Ingrédients
1 larges egg white
1 fl oz water
1/4 tasse oats
Directives
Pre-heat oven to 400 °F (200 °C). In a blender or food processor grind the oatmeal. You can also add spices as well.
Mix oats, egg white and water to make like pancake batter. (Do not make very thin.)
Spray a non-stick fry pan with cooking spray.
Spread batter in to circle. Flip once.
Put shell on baking sheet and add your toppings.
Bake 10-15 minutes, until toppings are cooked.
Note: this is just the "crust" that Mary O. used in her Oatmeal Pizza recipe. Can be used for pizza, baked apple or a breakfast meal with lots of possibilities.
50 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
I modify this for Dukan, substitute 2 T. oat bran for the oatmeal, and use it daily as a sandwich wrap. Good with a little dill sprinkled into it, especially with turkey.
10 avr. 12 par le membre:
DoctorMarje
will try oat bran instead of oats
09 mars 12 par le membre:
Lin150
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 169 calories dans 1 portion de Oatmeal Crust.
Répartition Calorique:
15% gras
, 61% glu, 24% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
707 kj
8%
169 kcal
Gras
2,75g
4%
Gras Saturés
0,475g
2%
Gras Monoinsaturés
0,849g
Gras Polyinsaturés
0,989g
Glucides
26,09g
10%
Sucre
0,23g
0%
Fibre
4,1g
Protéine
10,19g
20%
Sel
0,14g
2%
Cholestérol
0mg
Potassium
221mg
11%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de VQR*
(169 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (61%)
Gras (15%)
Protéine (24%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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