Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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These turkey burgers are totally tasty.
Ingrédients
Directives
- Add all ingredients to a large bowl.
- Mix well with hands or plastic spoon.
- Create 2 patties or 4 smaller patties.
- Cook on grill or in skillet with a little extra virgin olive oil.
- Serve with or without a low calorie bun.
- Note: you can make your own bread crumbs to coat them before cooking; combine in a food processor 1 or 2 slices of toasted low calorie bread, parsley, onion powder, garlic powder, basil, and whatever else you want.
184 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Totally tasty is right! I used 7% lean Ground Turkey and modified some seasonings to what I had on hand, didn't grill them with any oil (used the George Foreman Grill), and made 5 oz patties. VERY yummy!!
10 janv. 11 par le membre: hav2sing
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 185 calories dans 1 portion de Turkey Burgers.
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Répartition Calorique: 48% gras, 7% glu, 45% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
774 kj
9%
185 kcal
Gras
9,75g
14%
Gras Saturés
2,574g
13%
Gras Trans
0,31g
Gras Monoinsaturés
3,776g
Gras Polyinsaturés
2,342g
Glucides
3,22g
1%
Sucre
1,4g
2%
Fibre
0,4g
Protéine
20,35g
41%
Sel
0,98g
16%
Cholestérol
90mg
Potassium
359mg
18%
Répartition Calorique:
Glucide (7%)
Gras (48%)
Protéine (45%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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