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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
apéritifs
accompagnements
salades et vinaigrettes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Jendypendy

Chickpea and Shallot Salad

A delicious Mediterranean flavored salad.

Ingrédients

Directives

  1. Drain and rinse one can of chickpeas. Place in mixing bowl.
  2. Thinly slice 2 shallots and chop parsley. Add to chickpeas.
  3. Peel and grate the carrots. (Food processor does a nice job of this.) Add to chickpea mixture.
  4. Add vinegar and olive oil to mixture and mix well.
  5. Salt and pepper to taste.
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Commentaires 
This didn't taste right. I had to substitute onion for the shallots, sage for the parsley, and chicken breast for the chickpeas. Too much carrot, I think. Don't forget the salt.
user vote
15 août 12 par le membre: Trento
Easy to make, filling, and the balsamic vinegar gives it a WOW!
user vote
02 avr. 09 par le membre: Jendypendy

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 410 calories dans 1 portion de Chickpea and Shallot Salad.
Répartition Calorique: 26% gras, 57% glu, 16% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1713 kj
20%
410 kcal
Gras
12,4g
18%
Gras Saturés
1,574g
8%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
6,208g
Gras Polyinsaturés
3,377g
Glucides
61,38g
24%
Sucre
13,68g
15%
Fibre
16,8g
Protéine
17,61g
35%
Sel
0,17g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
1034mg
52%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
de VQR*
(410 cal)
20% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (58%)
 
Gras (26%)
 
Protéine (16%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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