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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: chinaeure

Grilled Bruschetta Chicken

Italian inspired chicken with mozzarella cheese, tomato and basil.

Ingrédients

Directives

  1. Place a large sheet of heavy duty foil over half of grill grate. Pre-heat grill to medium heat.
  2. Pour 2 tablespoons of dressing over chicken in a resealable plastic bag. Seal bag and turn over several times to evenly coat chicken with the dressing. Refrigerate for 10 minutes to marinate.
  3. Remove chicken from marinade and discard bag and remaining marinade.
  4. Grill chicken on uncovered side of grill for 6 minutes.
  5. Meanwhile chop the tomato finely and combine tomatoes, cheese, basil and remaining 2 tablespoons of dressing.
  6. Turn chicken over and place cooked side up on foil on grill. Top evenly with tomato mixture. Close lid.
  7. Grill additional 8 minutes or until chicken is cooked through.
862 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
yummy
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05 mai 12 par le membre: JazzyOwl
It was super awesome!
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12 mars 12 par le membre: nburchfield
Would make my own dressing - too many "franken-fats" in most commercial dressings. Other than that, looks great!
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28 déc. 11 par le membre: beakerwill
Spazzy me forgot to pick up a tomato, so I had to use some spaghetti sauce that I had. The sauce was a little overpowering, so I probably should have marinated the chicken a little longer to try to overcome that. Overall, very yummy and I'll definitely try this one again!
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29 juin 10 par le membre: jennielynn
6 WW points
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15 juin 10 par le membre: cbilbao2
Very good recipe.It is from kraft canada.I have been making this recipe for a long time now...I changed it a bit I use store bought bruschetta instead of the tomato and basil. You can also make this inside when the weather is too cold. I fry it in a non stick pan(without oil) a few minutes each side then transfer it to a baking dish and add the bruschetta and cheese and finish it in the oven at 350...when you need a little bit of summer in the dead of winter....
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14 juin 10 par le membre: zacali
Extremely good! Topping makes this dish.
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29 févr. 08 par le membre: xx_victoria
I have Kraft calorie wise Sundried Tomato and Oregeno salad dressing. Gonna try it with that.
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26 sept. 07 par le membre: Angel_Fire
not sure about the dressing on this diet - but could substitue lemon juice & garlic.
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13 août 07 par le membre: helen-uk
Sounds divine..the carb vs protein is fab.
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04 juil. 07 par le membre: yvonne2007

     
 

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par le membre: Nanou2867
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par le membre: Cristinette123
Doux, moelleux et savoureux.
par le membre: sianne83
Savoureux, sain et humide.
par le membre: Emitoluya
Snack moyennement sucré, savoureux et faible en calories.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 342 calories dans 1 portion de Grilled Bruschetta Chicken.
Répartition Calorique: 17% gras, 11% glu, 72% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1431 kj
17%
342 kcal
Gras
6,25g
9%
Gras Saturés
2,694g
13%
Gras Trans
0,06g
Gras Monoinsaturés
1,644g
Gras Polyinsaturés
1,026g
Glucides
9,01g
3%
Sucre
6,12g
7%
Fibre
2,3g
Protéine
59,92g
120%
Sel
0,99g
16%
Cholestérol
145mg
Potassium
1067mg
53%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(342 cal)
17% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (11%)
 
Gras (17%)
 
Protéine (72%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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