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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
25 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Lucybell33

Red Bean and Pepper Chili

A hearty chili that you can top with a spoonful of natural yogurt.

Ingrédients

Directives

  1. Spray a non-stick saucepan lightly with oil and when hot, tip in the onion, garlic and pepper.
  2. Cover and cook over medium heat for about 5 minutes, stirring occasionally, until softened and just beginning to turn golden brown.
  3. Stir in the beans, sweetcorn (no need to drain it), tomatoes, stock, chili sauce, tomato puree and sugar.
  4. Bring just to the boil, cover and simmer gently for about 5 minutes, stirring occasionally.
  5. Serve with bread or rice.
53 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Delicious! Especially if you add a little bit of low fat cheese and low fat/fat free sour cream! Doesn't even need the added bread/rice because it's perfectly satisfying, and so easy to make!
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02 mars 10 par le membre: CupcakeQueen

     
 

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Recette simple et savoureuse sans sucre, sans beurre et sans huile.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 261 calories dans 1 portion de Red Bean and Pepper Chili.
Répartition Calorique: 6% gras, 78% glu, 16% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1090 kj
13%
260 kcal
Gras
2,02g
3%
Gras Saturés
0,324g
2%
Gras Monoinsaturés
0,546g
Gras Polyinsaturés
0,887g
Glucides
54,94g
21%
Sucre
14,31g
16%
Fibre
13,3g
Protéine
11,3g
23%
Sel
3,18g
53%
Cholestérol
0mg
Potassium
998mg
50%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(260 cal)
13% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (78%)
 
Gras (6%)
 
Protéine (16%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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