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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Lucybell33

Tuna Fish Pie

Quick and simple version of this classic fish dish.

Ingrédients

Directives

  1. Put the milk, flour and butter into a small saucepan and whisk well. Cook, stirring (with the whisk) continuously until the sauce comes to the boil and thickens.
  2. Stir in the spring onions, fish and seasoning to taste.
  3. Spoon the mixture into a warm shallow flameproof dish. Arrange the bread on top and scatter the cheese over the top.
  4. Place under a hot grill until the cheese is bubbling and the bread is golden brown.
  5. Note: use canned salmon or mixed frozen seafood in place of tuna, if preferred. Dish can be frozen once prepared.
123 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Followed this recipie to a T and while it was very easy it was really bland. Would probably make it again(cause so cheap and easy) but would spice it up much more and use more cheese and less milk.
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11 déc. 09 par le membre: BringItOn

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: meg13010
Recette simple et savoureuse sans sucre, sans beurre et sans huile.
par le membre: mariencl
Facile et rapide avec des ingrédients simples.
par le membre: gta27
Doux, moelleux et délicieux.
par le membre: Delphinenoe
Délicieux et faible en calories.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 372 calories dans 1 portion de Tuna Fish Pie.
Répartition Calorique: 18% gras, 41% glu, 40% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1554 kj
19%
372 kcal
Gras
7,38g
11%
Gras Saturés
2,476g
12%
Gras Monoinsaturés
2,653g
Gras Polyinsaturés
1,682g
Glucides
37,95g
15%
Sucre
7,54g
8%
Fibre
2,9g
Protéine
37,08g
74%
Sel
1,90g
32%
Cholestérol
40mg
Potassium
665mg
33%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
de VQR*
(372 cal)
19% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (42%)
 
Gras (18%)
 
Protéine (40%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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